Op- en overslag scheepsladingen

Uw partner in duurzame puinrecycling en zandhandel. PRO Oss staat klaar voor U.

Laden en lossen aan de Maaskade

Komt u niet met een vrachtwagen, maar liever via de binnenvaart? Geen probleem. Aan de Maaskade hebben we een loswal die de grote binnenvaart (tot 3.500 ton) volledig kan benutten. Hier kunnen we grondstoffen lossen en overslaan. Dat is handig!

Transport nodig? Of heeft u graag hulp bij het grond- en sloopwerk? Dat kunnen we voor u regelen. Neem contact op met ons en u wordt direct geholpen!

Onze krachten

9

Efficiënt & betrouwbaar

We nemen puin in, en brengen gerecyclede bouwstoffen en zand naar buiten. Alle soorten, volgens alle kwaliteitseisen.

9

Circulair & duurzaam

Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze uitstoot minimaal is, dat grondstoffen zo lang mogelijk worden (her)gebruikt en machines voldoen aan de laatste normen.

9

Snel & flexibel

Of u nu met de vrachtwagen komt of via de binnenvaart, u bent zo weer op pad. Hulp nodig met vervoer? Ook dat kunnen we regelen.

9

Persoonlijk & daadkrachtig

U wordt altijd direct geholpen en ‘nee’ kennen we niet. Ons vertrouwde en ervaren team staat dag in dag uit voor u klaar. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Neem contact op via de telefoon:  +31 (0)412 650 034 

Certificaten

Wij waarborgen graag een optimale, veilige en duurzame werkwijze. Daarom laten wij ons regelmatig toetsen aan objectieve richtlijnen. Diverse certificaten geven u én ons de zekerheid dat we gekwalificeerd zijn om onze werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Dit is een continu proces; de toetsing vindt telkens opnieuw plaats. Dat houdt ons scherp!

VCA** EC-VCA-00040

Veiligheidsbeheerssysteem

ISO 9001 EC-GRA-00021

Kwaliteitssysteem

KOMO BRL 2506 KEC-GRA-00-9047A

Recyclinggranulaat voor toepassing in verhardingslagen van steenmengsel in de wegenbouw