Puinrecycling

Uw partner in duurzame puinrecycling en zandhandel. PRO Oss staat klaar voor U.

Uw partner in puinrecycling

Bouw- en slooppuin in alle steensoorten en gradaties kunt u bij ons storten, als bedrijf of uiteraard als particulier. Wij breken het puin, volledig CO2 neutraal, en verwerken dit tot nieuwe bouwstoffen of secundaire grondstoffen. We leveren dus een product dat direct hergebruikt kan worden. Bedrijven in de weg- en waterbouw, industrie- en woningbouw, gemeenten en loonbedrijven maken hier weer nieuwe, duurzame verhardingen van. Denk aan (snel)wegen, paden en verhardingen voor bouwprojecten. Zo is de cirkel rond. Dat noemen wij duurzaam en circulair ondernemen!

Door de grote productdiversiteit op onze vestiging in Oss, hoeft u nooit met een lege vrachtwagen terug te rijden. Dat is beter voor het milieu én een stuk efficiënter.

De recyclinglocatie

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Onze recyclinglocatie voldoet dan ook aan alle benodigde eisen en vergunningen voor het op- en overslaan en bewerken van steenachtig bouw- en sloopafval. Deze afvalstoffen bewerken we op een milieubewuste manier tot een hoogwaardige bouwstof. Deze afvalstoffen kunt u bij ons storten.

9

Gemengd puin

9

Betonpuin

9

Fundatiepuin

9

Puin met zand

9

Asfalt teervrij

9

Asfalt teerhoudend

Moderne menginstallatie

Als toevoeging bij PRO Oss beschikt onze partneronderneming Gebr. van den Brand en van Oort BV over een moderne menginstallatie voor het produceren van gestabiliseerd zand en gebonden recyclinggranulaat zoals bijvoorbeeld AGRAC (asfaltgranulaat gemengd met cement). Voor informatie over eventueel andere cementgebonden producten kunt U bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden.

Mobiel breken

Voor het mobiel breken van steenachtig bouw- en sloopafval op uw sloop- of projectlocatie, werkt Puinrecycling Oss samen met Gebr. van den Brand en van Oort BV. Zij hebben een gecertificeerde mobiele breekinstallatie welke breekt in verschillende gradaties. Wilt u hier meer informatie over? Vraag naar de mogelijkheden!

Onze krachten

9

Efficiënt & betrouwbaar

We nemen puin in, en brengen gerecyclede bouwstoffen en zand naar buiten. Alle soorten, volgens alle kwaliteitseisen.

 

9

Circulair & duurzaam

Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze uitstoot minimaal is, dat grondstoffen zo lang mogelijk worden (her)gebruikt en machines voldoen aan de laatste normen.

 

9

Snel & flexibel

Of u nu met de vrachtwagen komt of via de binnenvaart, u bent zo weer op pad. Hulp nodig met vervoer? Ook dat kunnen we regelen.

 

9

Persoonlijk & daadkrachtig

U wordt altijd direct geholpen en ‘nee’ kennen we niet. Ons vertrouwde en ervaren team staat dag in dag uit voor u klaar.

Neem contact op via de telefoon:  +31 (0)412 650 034 

Certificaten

Wij waarborgen graag een optimale, veilige en duurzame werkwijze. Daarom laten wij ons regelmatig toetsen aan objectieve richtlijnen. Diverse certificaten geven u én ons de zekerheid dat we gekwalificeerd zijn om onze werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Dit is een continu proces; de toetsing vindt telkens opnieuw plaats. Dat houdt ons scherp!

VCA** EC-VCA-00040

Veiligheidsbeheerssysteem

 

 

ISO 9001 EC-GRA-00021

Kwaliteitssysteem

 

 

KOMO BRL 2506 KEC-GRA-00-9047A

Recyclinggranulaat voor toepassing in verhardingslagen van steenmengsel in de wegenbouw