Over ons

Puin Recycling Oss is de partner voor puinrecycling en zandhandel. Dankzij jarenlange ervaring kun je spreken van een gespecialiseerd bedrijf. Jarenlang heeft familie Van den Broek dag in dag uit voor haar klanten klaargestaan. Totdat het in 2018 tijd was om het stokje over te geven aan Dirk van den Brand en Wilko van Oort. Samen runnen zij sinds 2006 het familiebedrijf ‘Gebr. van den Brand en van Oort B.V.’ dat ook bekend staat om hun specialisme in grondwerk, sloopwerk, puinrecycling, zandwinning en transport. Deze heren nemen dus een flinke portie ervaring mee en zijn op dezelfde voet verdergegaan met het bedrijf, met dezelfde vertrouwde medewerkers. Zo kunt u altijd rekenen op klantvriendelijkheid én kwaliteit. Het team staat paraat om u verder te helpen. ‘Nee’ kennen ze niet, denken in oplossingen daarentegen wel.

Naast kwaliteit staat ook duurzaamheid hoog op de to-do lijst. Circulair ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Puin Recycling Oss is gecertificeerd in alle vereiste kwaliteits- en veiligheidsnormen en voert volgens deze verantwoorde werkwijze kleine, grote, korte of langdurige projecten uit, in opdracht van zowel bedrijven en diverse overheden als voor particulieren.

Wat doen wij

Puinrecycling

Bouw- en slooppuin in alle steensoorten en gradaties kunt u bij ons storten, als bedrijf of uiteraard als particulier. Wij breken het puin, volledig CO2 neutraal en leveren een product dat weer direct hergebruikt kan worden als fundatie voor wegen, industriële verhardingen, nieuwe gebouwen, erfverhardingen of voor gewóón in de tuin. Dat noemen wij duurzaam en circulair ondernemen.

Zandhandel

Door de beschikking over onze eigen zandwinning in Schaijk en kadefaciliteiten in Oss beschikken we over diverse soorten zand op onze locatie in Oss en hebben we altijd het juiste zand voor uw klus, volgens de hoogste kwaliteitseisen en de laatste certificeringen. Wij leveren zand voor zandbed, straatzand, brekerzand en drainagezand. Komt u puin storten, neem dan meteen uw gewenste zand of granulaat mee terug. Efficiënt én beter voor het milieu.

Op- en overslag scheepsladingen

Zoekt u een partner om uw materialen aan te voeren via het water? Aan het Burgemeester Delenkanaal met een rechtstreekse verbinding met de Maas hebben we een op- en overslagkade die de grote binnenvaart volledig kan benutten. Hier kunnen we diverse grondstoffen lossen en overslaan. Dat is handig. Voor onszelf, maar ook voor u!

Transport en grond- en sloopwerk

Transport nodig? Of zoekt u graag hulp bij het grond- en sloopwerk? Ook dat is mogelijk. Dat regelen we samen met onze partneronderneming Gebr. van den Brand en van Oort BV. Zij verzorgen het transport van primaire en secundaire bouw- en grondstoffen en bouw- en slooppuin. Er kan over de weg of via het water worden aangeleverd. Het laden en lossen of het grond- en sloopwerk wordt gedaan door eigen vrachtwagens, materieel en door eigen medewerkers

Certificering

Certificatie

Wij waarborgen graag een optimale, veilige en duurzame werkwijze. Daarom laten wij ons regelmatig toetsen aan objectieve richtlijnen. Diverse certificaten geven u én ons de zekerheid dat we gekwalificeerd zijn om onze werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Dit is een continu proces; de toetsing vindt telkens opnieuw plaats. Dat houdt ons scherp!

Een overzicht van onze certificaten:

VCA** EC-VCA-00040

Veiligheidsbeheerssysteem

ISO 9001 EC-GRA-00021

Kwaliteitssysteem

NORMEC Veiligheidsladder NCK.2021.766.SCLASA.N321

Het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, puinrecycling en bijhorend transport.

KOMO BRL 2506 KEC-GRA-00-9047A

Recyclinggranulaat voor toepassing in verhardingslagen van steenmengsel in de wegenbouw

NL BSB BRL 2506 EC-GRA-00-9047A

Recyclinggranulaat voor toepassing in civieltechnische toepassingen, utiliteitsbouw en wegenbouw

KOMO BRL 2506 KEC-GRA-00-9047B

Asfaltgranulaat (0/16 en 0/31,5) voor toepassing in asfaltmengsels en als toeslagmateriaal in gebonden funderingslagen

KOMO BRL 2506 KNC-GRA-05-9266

Fijn granulaat 0-4 toegepast in ophoging en aanvulling

KOMO KNC-GRA-05-9245.2

Recyclinggranulaat voor toepassing als toeslagmateriaal in beton.

Prestatieverklaringen

Voor diverse bouw- en grondstoffen beschikken wij over prestatieverklaringen met CE-markering (Declaration of Performance of DoP). Deze prestatieverklaringen geven aan dat onze bouw- en grondstoffen voldoen aan de regelgeving binnen de Europese Economische Ruimte. Kijk voor meer informatie over prestatieverklaringen op de website van de Branchevereniging Breken en Sorteren.

Een overzicht van onze prestatieverklaringen:

Menggranulaat 0/16

Klik hier om te downloaden.

Menggranulaat 0/31,5

Klik hier om te downloaden.

Fijngranulaat 0/4

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 0/31,5

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 2/8

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 8/22

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 4/16

Klik hier om te downloaden.

Betongranulaat 4/22

Klik hier om te downloaden.

Infiltratiegranulaat 16-31,5

Klik hier om te downloaden.

Asfaltgranulaat 0/16

Klik hier om te downloaden.

Asfaltgranulaat 0/16 warm hergebruik

Klik hier om te downloaden.

Asfaltgranulaat 0/31,5

Klik hier om te downloaden.

Hydraulisch menggranulaat 0-45

Klik hier om te downloaden.

Kom bij ons werken

Zin om aan de slag te gaan bij een dynamisch bedrijf met collega’s waar je blij van wordt? Neem dan contact met ons op. We hebben altijd wel een mooie vacature openstaan.

Opgericht

Machinisten

Chauffeurs

Kantoor medewerkers

Professionele mensen en altijd vriendelijk…en hebben een vrachtje bouwstoffen zo geladen

Richard van den Broek